Pret
lei - lei

Specificatii
Tensiune
Putere
Luminozitate
Culoare
Tip soclu
Material
Nr. LED
Dimensiuni (cm)
Detalii produs
Iluminare (grade)
Tip LED
Eficienta (lm/W)
Dispersor
Inlocuieste becurile clasice de
Clasa energetica
Protectie la umiditate
Aplicatii
Garantie
Culoare

Iluminat inteligent

Iluminat inteligent este categoria unde se regasec produse led care ofera diverse solutii tehnice pentru eficientizarea iluminatului, pentru creste... Vezi mai mult


Afisare dupa
Bec LED 13W inteligent RGBW EGLO

133.00 lei
Cumpara Bec LED 13W inteligent RGBW EGLO de la Iluminatinteligent.ro! Ai pret avantajos, livrare rapida, plata la livrare, retur garantat in 14 de zile! ..
Bec LED 60W  Transformer

89.00 lei
Cumpara Bec LED 60W Transformer de la Iluminatinteligent.ro! Ai pret avantajos, livrare rapida, plata la livrare, retur garantat in 14 de zile! ..
Controler iluminat inteligent scari

768.00 lei
Cumpara Controler iluminat inteligent scari de la Iluminatinteligent.ro! Ai pret avantajos, livrare rapida, plata la livrare, retur garantat in 14 de zile! ..
Controler RGB iluminat inteligent scari

998.00 lei
Cumpara Controler RGB iluminat inteligent scari de la Iluminatinteligent.ro! Ai pret avantajos, livrare rapida, plata la livrare, retur garantat in 14 de zile! ..
Kit banda LED 20m RGB  14W interior

488.00 lei
Cumpara Kit banda LED 20m RGB 14W interior de la Iluminatinteligent.ro! Ai pret avantajos, livrare rapida, plata la livrare, retur garantat in 14 de zile! ..
Kit banda led inteligenta 2.5m RGBWW si contoler

398.00 lei
Cumpara Kit banda led inteligenta 2.5m RGBWW si contoler de la Iluminatinteligent.ro! Ai pret avantajos, livrare rapida, plata la livrare, retur garantat in 14 de zile! ..
Kit banda LED RGB cu 2 senzori pentru iluminare

172.00 lei
Cumpara Kit banda LED RGB cu 2 senzori pentru iluminare de la Iluminatinteligent.ro! Ai pret avantajos, livrare rapida, plata la livrare, retur garantat in 14 de zile! ..
Kit banda LED RGB cu USB 1m

36.00 lei
Cumpara Kit banda LED RGB cu USB 1m de la Iluminatinteligent.ro! Ai pret avantajos, livrare rapida, plata la livrare, retur garantat in 14 de zile! ..
Afisare 1 - 15 din 37 (3 pagini)
Iluminat LED | iluminatinteligent.ro © 2020

Magazin realizat de BlueCart.ro