Garantie produse

Ionita V Ion PFA declară pe propria răspundere că produsele comercializate corespund documentațiilor de execuție ale fabricanților, fapt atestat prin certificatele de calitate emise de producători.

În timpul garantiei consumatorul va beneficia automat de înlocuirea produsului la apariția lipsei de conformitate, cu excepția cazurilor în care lipsa de conformitate este minoră și/sau deficientele sunt imputabile consumatorului.

Înlocuirea produsului se va face în termen de maxim 15 zile de la data sesizarii făcute de către consumator la numarul de telefon 0766 609 947 sau pe e-mail. Drepturile consumatorului, oferite prin Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, nu sunt afectate de garanția comercială acordată de către vânzător.

Modalități de asigurare a garanției:

Garanția se acordă pentru produsele comercializate de Ionita V Ion PFA ale căror instrucțiuni de utilizare au fost respectate întocmai. Nu se asigură garanție pentru produsele deteriorate din cauza intervenției neautorizate asupra acestora.

Pentru a beneficia de garanție te rugăm să păstrezi factura fiscală și chitanța eliberată de curier.

Solicitările care corespund condițiilor de utilizare a garanției vor fi soluționate prin repararea produsului sau înlocuirea acestuia cu altul identic.

Pentru reclamații și servicii post vânzare ne poți contacta la nr. de tel. 0766 609 947 sau la adresa de e-mail. Vei fi contactat ulterior de către un reprezentant al magazinului, în termen de maxim 3 zile lucrătoare.

Drepturile și obligațiile consumatorului sunt cele prevăzute în O.G.21/1992 republicată, cu modificările ulterioare, privind protecția consumatorilor, Legea 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora.Iluminat LED | iluminatinteligent.ro © 2024

Magazin realizat de BlueCart.ro