Termenii si conditiile magazinului

Folosirea site-ului www.iluminatinteligent.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Explicitarea termenilor


Cumparator: persoana fizica/persoana juridica sau orice entitate juridica care emite o Comanda

Vanzator: magazinul online www.iluminatinteligent.ro

Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul site-ului, intentia sa de a achizitiona Produse de pe site

Contract: comanda confirmata de catre Vanzator prin emiterea facturii fiscale. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii de primire a acestei comenzi.

Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile Produselor asa cum sunt precizate in Comanda. Vanzatorul are dreptul de a face modificari ale acestor informatii fara o notificare prealabila.

De asemenea, in situatia in care pe acest site se vor face referiri la alte site-uri, ramane strict la aprecierea vizitatorilor/Cumparatorilor daca vor vizita acele site-uri si strict la aprecierea vizitatorilor/Cumparatorilor daca vor acorda incredere informatiilor existente acolo.

Comanda


Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Produsului.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin telefon sau mail, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in cazul in care datele furnizate de catre Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte.

Pret derizoriu sau caracteristici eronate


www.iluminatinteligent.ro face toate eforturile pentru a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. E posibil ca unele preturi si/sau caracteristici sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Vanzatorul are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. In cazul inregistrarii unei comenzi pentru un produs cu caracteristici eronate, Vanzatorul va depune toate eforturile in vederea livrarii catre Cumparator a unui produs cu caracteristici cat mai apropiate de cele prezentate in site la momentul plasarii comenzii. Daca Cumparatorul nu este de acord cu propunerile Vanzatorului, Vanzatorul are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.

Valabilitate


Prezentul Contract intra in vigoare la emiterea facturii de catre Vanzator. Informarea despre emiterea facturii se face telefonic sau electronic (e-mail).

Livrarea produselor


Vanzatorul se obliga sa livreze Produsele in sistem de curierat catre Cumparator, firmele de curierat partenere sunt Fan Curier si Urgent Curier.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Costul transportului este 17 lei daca adresa de livrare se afla in raza de acoperire a firmei de curierat. Daca la adresa de livrare se percep Km suplimentari, www.iluminatinteligent.ro isi ia angajamentul de a informa clientul cu privire la costul suplimentar iar comanda nu se va expedia fara acordul clientului.

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei daca adresa de livrare se afla in zonele acoperite de firma de curierat.

Garantii


Toate Produsele comercializate de catre www.iluminatinteligent.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Certificatele de garantie sunt fie emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Furnizor.

Securitatea datelor personale


Ca urmare a desfasurarii prezentei activitati de vanzare, se prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la clienti a datelor personale necesare executarii contractului incheiat intre parti si se respecta dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Pentru executarea contractului incheiat intre parti, se vor transmite datele cu caracter personal culese de la clienti catre firma de curierat, care va livra produsele. Datele introduse in timpul procedurii de comanda sunt necesare pentru evidenta comenzilor, completarea facturii si expedierea produselor comandate. Datele furnizate de Dumneavoastra vor fi folosite pentru intocmirea documentelor de vanzare (factura etc.), a documentelor de expediere (eticheta colet, etc.).

Forta majora


Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Legea aplicabila


Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale, se va apela la instantele judecatoresti competente din raza sediului Vanzatorului.

Sunteti de accord si acceptati ca:


Site-ul nostru nu este responsabil in nici un fel, nici direct nici indirect, pentru orice problema, de orice natura, ca urmare a folosirii site-ului. Exceptie face derularea normala a cererii si ofertei intre Cumparator si magazinul online www.iluminatinteligent.ro

Cu prietenie,

Magazinul online www.iluminatinteligent.ro

Ionita VIon PFA

F40/989/12 06 2017

CUI 37738156

Adresa: Drumul Taberei 56, sector 6, Bucuresti

IBAN: RO05 INGB 0000 9999 0701 5958 ING Bank
Iluminat LED | iluminatinteligent.ro © 2020

Magazin realizat de BlueCart.ro